Binance Emir Verme Nasıl Yapılır?
Binance emir verme işlemi günümüzde kolay ve basittir. Başlamak için bir hesaba kaydolmanız gerekir. İlk olarak https://www.binance.com/ web sitesini ziyaret edin ve “Kaydol” düğmesine tıklayın. Ardından, kayıt formunu e- posta adresiniz, kullanıcı adınız ve şifrenizle doldurun. Formu doldurduktan sonra, bitirmek için “Kaydol” düğmesine tıklayın.
Binance emir verme kapsamında kaydolduktan ve giriş yaptıktan sonra, hesap panonuza yönlendirileceksiniz. Burada, hesap ayarlarınıza erişebilir, hesap bakiyenizi ve işlem geçmişinizi görüntüleyebilir ve açık emirleri görüntüleyebilirsiniz. Bir sonraki adım hesabınıza para yatırmaktır. Bunu yapmak için, “Fonlar” açılır menüsüne tıklayın ve “Para Yatır” ı seçin. Daha sonra size mevcut ödeme yöntemlerinin bir listesi sunulacaktır. Kullanmak istediğiniz yöntemi seçin ve para yatırma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
Paranızı hesabınıza yatırdıktan sonra, işlem yapmaya başlamaya hazırsınız. Emir vermek için üst gezinti çubuğundaki “Exchange” sekmesine tıklayın. Ardından, size sunulan işlem çiftlerinin bir listesi sunulacaktır. İşlem yapmak istediğiniz çifti seçin ve ardından satın almak veya satmak istediğiniz varlık miktarını girin. Son olarak, Binance emir verme için “Satın Al” veya “Sat” düğmesine tıklayın. Emiriniz verilecek ve yürütülene kadar veya siz iptal edene kadar açık kalacaktır. Emir gerçekleştirildikten sonra, bir bildirim alacaksınız ve varlıklar hesap bakiyenize yatırılacaktır.
Süreç Nasıl İşliyor Hesap Oluşturma ve Emir Verme
Binance emir verme günümüzde merak edilen işlemlerden birisi olarak ön plana çıkıyor. İşlemlerinizi yapabilmeniz ilk için ilk olarak bir hesap oluşturmanız gerekir. Ardından, Binance cüzdanınıza para yatırabilir ve istediğiniz kripto para birimini satın almak için bu fonları kullanabilirsiniz. Öncelikle bir Binance hesabı oluşturun. Bunu yapmak için Binance web sitesine gidin ve “Hesap Oluştur” u tıklayın. Formu doldurup e – postanızı onayladıktan sonra oturum açabileceksiniz.
Ardından, Binance cüzdanınıza para yatırmanız gerekir. Bunu yapmak için, Binance web sitesinin sağ üst kısmındaki “Cüzdan” ı tıklayın, ardından yatırmak istediğiniz para birimi türünü seçin. Miktarı seçin ve “Gönder” e tıklayın.” Paranız Binance cüzdanınıza gönderilecek ve alım satım için hazır olacaktır. Paranız başarıyla yatırıldıktan sonra Binance ‘te işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Satın almak istediğiniz kripto para türünü seçin ve tutarı girin.
Piyasa veya limit fiyatının yanı sıra emirinizi vermek istediğiniz süreyi de seçebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, “Satın Al” ı tıklayın. Emiriniz işleme alınacak ve kripto para cüzdanınıza eklenecektir. Bu basit adımları izleyerek Binance üzerinden kolayca Binance emir verme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Binance Emir Verme Nedir? Nasıl Yapılır?
Binance emiri, çeşitli kripto para birimleri, emtialar ve diğer finansal ürünler için emir vermek için kullanılan çevrimiçi bir yöntemdir. Binance , kullanıcıların çeşitli varlıkları alıp satmasına olanak tanıyan lider bir kripto para borsasıdır. Binance ‘te emir vermek, ilk kez yatırımcılar için göz korkutucu bir görev olabilir, ancak aslında bir kullanıcının Binance platformundaki kişisel hesabından başlatılan kolay bir süreçtir. Emir verirken, yatırımcıların, ticaretin başladığı sıradaki piyasa koşullarına bağlı olarak yapıcı ve alıcı ücretleri de dahil olmak üzere emir yürütme ile ilgili ücretleri dikkate almaları gerekecektir.
Binance emir defteri tüm açık emirleri izler ve önceden belirlenmiş bir zaman dilimi boyunca belirli varlıkların ortalama fiyatları ve hacim bilgileri hakkında veri analizi sağlar. Bu bilgiler, bilinçli ticaret kararları vermede yardımcı olabilir. Kaldıraçlı marj ticareti, kullanıcıların piyasalar lehine hareket ettiğinde daha fazla getiri elde etmek için pozisyon boyutlarını artırmak için platformdan borç alabilecekleri durumlarda da mümkündür.
Temel stop loss işlevselliği, yatırımcıların piyasaların keskin bir şekilde onlara karşı dönmesi durumunda çıkış noktaları belirlemelerine olanak tanır, sonuçta kontrolleri dışındaki öngörülemeyen olaylar nedeniyle potansiyel kayıpları azaltır. Daha gelişmiş teknik analiz biçimlerini kullanmak için TradingView gibi üçüncü taraf eklentiler, sırasıyla pozisyonları açarken veya kapatırken daha kesin giriş/çıkış kararlarının alınmasına olanak tanıyan mevcut piyasa duyarlılığına ilişkin ek bilgiler sağlar.
Binance Platformuna Genel Bakış
Binance , dünya çapında bir kripto para borsasıdır. Binance , dünya çapında bir kripto para borsasıdır. En gözde dijital varlıklar arasında Bitcoin ve Ethereum gibi cüzdan hesaplarından veya başka bir kripto cüzdandan alıp satmak için bu platformu olabilir. Binance ‘nin sunduğu olanaklar arasında avantajlı işlem ücretleri, yatırmalar için hizmet veren tarafından geliştirilen para birimleri bulunur. Bir de ödeme seçenekleri sunulur Kredi/Banka Kartlıyla ya da P2P ticaret adresinden banka havalesini kabul eder.
Binance Stop Limit
Stop limit, borsalarda kullanılan bir emir türüdür. Bu emir türünün bir tetikleme fiyatı vardır. Bir alış durdurma limiti emri için, minimum satış fiyatı tetikleme fiyatını aştığında bir alış emri tetiklenir. Bu şekilde bir artış sağlanabilir. Bir satış durdurma limiti emrinin amacı olası bir düşüşü önlemektir. Karları korumak veya aşırı kayıpları önlemek için kullanılabilir. En yüksek alış emri, belirlenen tetikleme fiyatının altına düştüğünde bir satış emri oluşturulur.
Binance Stop Limit Nasıl Kullanılır?
Stop limit emri, stop tetikleyici ve limit emrinin birleşimidir. Stop limit emirleri, kullanıcıların bir ticarette almak istedikleri minimum kar miktarını veya harcamak veya kaybetmek istedikleri maksimum miktarı belirlemelerine olanak tanır. Bir stop limit emri verdiğinizde ve tetikleme fiyatına ulaşıldığında, limit emriniz çıkış yapmış veya çevrimdışı olsanız bile otomatik olarak gönderilir.
Varlığın desteğini, direnç seviyelerini ve volatilitesini dikkate alarak stratejik olarak stop-limit emirleri verin. Stop limit emirler için stop fiyatı, borsanın limit emir vermesine neden olan fiyattır. Limit fiyatı, emrin verildiği fiyattır. Kendi limit fiyatınızı belirleyebilirsiniz. Genellikle alış emirleri için stop fiyatından yüksek, satış emirleri için stop fiyatından düşüktür. Bu fark, stop emrinin tetiklendiği zaman ile limit emrinin verildiği zaman arasındaki piyasa fiyatındaki değişimi içerir.